Copyright ® 2007 hoejbanen.dk  
www.hoejbanen.dk
Herunder er der en række billeder fra en hyggeliug dag på en havebane et sted i Danmark. Billederne er taget på en dag hvor der efter en spontan indskydelse blev arrangeret en køredag på grund af en utrolig god og varm sommer. En ½ time efter at vi havde pakket vores grej sammen og var taget hjem efter en utolig hyggelig og på alle måder vellykket dag - trak der lige pludselig sorte skyer og det blev et forrygende regnvejr, hvor banen flere steder var helt oversvømmet.

Herunder vil jeg lige lave det første link til en hjemmeside som jeg har besøgt flere gange i den tid jeg har haft min havebane. Faktisk har jeg besøgt siden for at lære noget af andre. De skriver nemlig at de vil delagtiggøre andre havebane byggere, at de vil dele deres erfaringer med hensyn til opbygning med andre. Så jeg har med jævne mellemrum været inde på siden for at se hvordan tingene udviklede sig for dem. Der er nemlig to forskellige personer der har opbygget hver deres havebane - på 2 forskellige måder. Det spændende er jo så hvilken af de to metoder der vil vise sig at være den bedste på længere sigt. Men se selv på

 http://home19.inet.tele.dk/hhq-mode/g__togs_gutternes_hjemmeside.htm

Det er meningen at der her kommer en del henvisninger til danske hjemmesider, som jeg syntes har været spændende på den ene eller den anden måde at besøge. Det er blandt andet på den måde, at man kan få lidt indput til de ting man kan / vil lave på sit eget anlæg. Måske nogle gode råd til hvad man skal undgå - så man ikke behøver at skulle lave alle de samme fejl, som andre har prøvet i forvejen. Eller endnu bedre - lære af de gode ting, som andre har gennmprøvet gennem flere år.

Denne model er vist et andet sted hvor den har været igennem en patinerings proces.

 

Disse billeder er fra før denne patinering blev udført.

 

Vognene har ligeledes efterfølgende fået udført patinering, med et virkelig godt resultat.

En af de efterhånden mange rigtig gode køredage, som vi har haft i klubben. Vi kan gennem årene efterhånden glæde os over, at der som regel har været sol og varme, på de dage, hvor vi helt op til godt et år i forvejen, har planlagt en køredag. I skrivende stund huskes kun en dag hvor vi så lavede en indendørs bane på grund af dårligt vejr. Blev det det så en kedelig dag - nej absolut ikke - som sædvanlig godt humør og kammeratskab.
Denne bygning optræder efterhånden på flere forskellige sider her. Desværre er det også de samme billeder - men det kan være at der i løbet af sommeren kommer nye spændende vinkler.

Denne side kunne jeg godt tænke at der kom lidt indput til fra eventuelle andre der skulle komme forbi. Det er desværre lidt svært at finde alle de gode sider selv - og hvis du måske siddder og undrer dig over hvorfor netop lige præcis den side du tænker på ikke er med - så e r det måske fordi jeg slet ikke kender den. Ligeledes hvis der er nogen der har andre gode links til spændende sider / steder, der kunne have andres interesse så hører jeg meget gerne fra dig.

 

Hvis du har billeder fra danske havebaner / eller udenlandske som du syntes bør komme på en af de sider hvor de hører til, så send venligt ikke en hel masse før vi har aftalt på forhånd. (Store ukendte filer fra måske ukendt afsender og vedhæftede filer i disse tider).

lgb@hoejbanen.dk

 

Danske Havebaner